Paa den andre siden...
Paa den forrige siden...

Jøsseball!

(28.5.2007)

Så fort du svarer! Hvis dette skal være et slags VM i kjapp respons så vet jeg ikke om jeg orker å være med så mye lenger, men vi kan prøve litt til. #8D)

Æh... Egentlig har jeg dokumentert hva jeg driver med ganske bra andre steder, så jeg skal ikke utdype så veldig her, tror jeg. Det viktigste er nok at jeg endelig har fått tatt oppvasken, lest Bumblebee Economics (sånn apropos mikrobiologi) og så snart skal jeg utgi boka mi på engelsk. Det blir nok alle de i verden som kan engelsk bra glade for. Så har jeg gjort en god gjerning til. På sin plass, nå som jeg har tatt oppvasken og kakerlakkene ikke kan kose seg inni den lenger.

Jeg var faktisk fremdeles i Sør-Amerika, på en måte. Akkurat da du fant meg så satt jeg med en bunke på et par tusen bilder fra Guatemala og deromkring, som skal bli en syltynn bunke med ganske bra bilder. Og Guatemala er så godt som Sør-Amerika, så ofte som de der bussene deres kjører utfor stup.

Vel, det var det. Husk å stille klokka hver høst og vår omtrent!

Bjørn

Ting Skjer!

Hei igjen, du mikrobiolog av format,

Jo, den forrige meldingen skrev jeg vel sånn cirka 8. august 1998. Nå er det blitt år 2001, så tiden går, det skal være visst. Jeg bor fremdeles på Briskeby, men nå skal jeg reise til Sør-Amerika en stund. Vi kan jo ta kafe-tur etter påske en gang. I år 2001 eller senere. #8D)

Spyposesamlingen går bare bra, men den vokser ikke så uendelig fort som man kanskje skulle tro. Alle bidrag mottas i hvert fall med takk inntil videre, unntatt bidrag med fyll. Og det er ikke fordi jeg er avholdsmenneske.

Og så har jeg det fremdeles bare bra. På venner-siden din synes jeg det kunne komme mer tydelig frem hvilken av meg og Jalla som var mer og hvem som var mindre kul. Men pytt. #8D)

Bjørn.