Funk Tech

Handi Norge

Coloplast

Invacare

Handicare

AstraTech

Sunrise 
Medical

Møller Vital

Etac

Fysiopartner

LARS

RG Leir 2004

Nå er vi endelig i gang med vår andre RG Leir på Toppidrettsenteret på Sognsvann i Oslo. Fire dager inn i leiren er det full aktivitet døgnet rundt. Stemningen er utrolig inspirerende og deltagerene bryter grenser på alle nivåer. Samtlige har allerede tilegnet seg nye ferdigheter og selvtilliten er stigende. Den positive energien som vibrerer overvinner alt som heter frykt og melkesyre!

Deltagerne er delt inn i to grupper, en gangegruppe og en rullestolgruppe. Begge grupper ledes av ledere som selv har en ryggmargskade.

På dagen er det aktiviteter som styrker balanse, styrke og teknikk. De lærer hvordan de kan utnytte sine ressurser på best mulig måte. For å nevne noen av aktivitetene har vi rullestolteknikk, bueskyting, boksing, bordtennis, styrketrening og bassengtrening.

Her er bilder fra noen av aktivitetene:
150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


150_5005 (588k image)


Lørdag holdt en av deltagerene Knut Tjøl Gjesdal, som er lege, et anatomiforedrag som virkelig fenget. Mange spørsmål ble tatt opp og besvart. Sluttreplikken ble; lær så mye som mulig om din egen skade, du er din egen ekspert!

Onsdag er det åpen dag, hvor våre sponsorer som har hjulpet oss å realisere RG konseptet i Norge, vil ha stand. Da vil vi også få besøk fra Sunnaas sykehus av pasienter og personalet fra ryggmargsskadeavdelingen. Media vil også komme. Vi håper alle som har muligheten kommer innom oss på dagen!

Torsdag er vi klare for RG-Challenge 2004, hvor deltagere og ledere skal utfordre sponsorer og andre i rullestol. Her blir det mye action og latter. Alle er hjertlig velkomne; med eller uten rullestol!!

Vi vil også sende en hilsen til vår prosjektkoordinator Marianne
Holth som er en av de sterke drivkreftene bak RG-Norge. Hun kunne dessverre ikke delta på denne leiren, da hun er i Gaza i forbindelse med et rehabliteringsprosjekt der nede. Alle hilser masse Marianne, og håper du har det bra!

Lagt inn: 06.14.2004

 

 

 
[selvtillitt]

[utholdenhet]

foto: Nordahl/Dagbladet
[frihet]

[mestring]

[livsglede]

Site
Meter