Difference between revisions of "Legge til bruker"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
(username removed)
 
(La til beskrivelse av skriptet. Dette er informasjon jeg savnet da jeg registrerte brukere for første gang.)
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
Kjør <code><nowiki>~pvv/nybruker.pl</nowiki></code> fra bacchus. Bruk samme brukernavn som på stud. Hvis email-adresse og navn og sånt ikke blir fylt ut automatisk, så er noe brekt. (Sjekk brukernavn og sånt.) Trykk på enter mange ganger. Frust over at mailen som blir sendt er helt på trynet.
+
Kjør <code><nowiki>~pvv/nybruker.pl</nowiki></code> fra bacchus. Bruk samme brukernavn som på stud. De fleste feltene fylles ut automatisk når skriptet kjøres. Hvis feltene ikke blir fylt ut automatisk, så er noe brekt. (Sjekk brukernavn og sånt.) Trykk på enter mange ganger. Frust over at mailen som blir sendt er helt på trynet.
 +
Når all vital informasjon er utfylt starter registreringsprosessen. Det tar mye tid av grunner som bare pvv-ompa-lompaene vet. Ikke få panikk. hvis du venter, og ikke dreper programmet, vil ting fungere.
  
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Revision as of 15:20, 21 April 2009

Kjør ~pvv/nybruker.pl fra bacchus. Bruk samme brukernavn som på stud. De fleste feltene fylles ut automatisk når skriptet kjøres. Hvis feltene ikke blir fylt ut automatisk, så er noe brekt. (Sjekk brukernavn og sånt.) Trykk på enter mange ganger. Frust over at mailen som blir sendt er helt på trynet. Når all vital informasjon er utfylt starter registreringsprosessen. Det tar mye tid av grunner som bare pvv-ompa-lompaene vet. Ikke få panikk. hvis du venter, og ikke dreper programmet, vil ting fungere.