Her er det skorpioner

Livingstone døde her

Tidligere
  innsatt

Her er det løver

Det siste kontinentet!

[Snarvei til dagbok/gjestebok]

Huhei,

Vel, da var det på'n igjen. Med nye uker på u-landsbussen til steder hvor en Cola koster cirka en bærepose med sedler, til steder hvor unger blir forviste fra landsbyene sine som straff for å ha bedrevet ballongplystrelydterror, til sovesaler med VM i snorking, til en kortvarig karriere som burhøne med hvithai vakende utenfor, til middager med kjøtt fra minst ti nye arter, hvorav sikkert minst tre truede, og de eneste dynene jeg kommer til å se de neste par månedene er av sand. Dette blir moro!

Hvem, hva, hvor
Jeg reiser med flyet eller noe lignende til Cape Town den 18. august. Derfra er det egentlig ikke noe spørsmål om i hvilken himmelretning ferden går videre, det blir nok nordover, men så er det egentlig ingen planer for hva som skjer, bortsett fra at jeg nok sitter på et fly eller lignende tilbake igjen midt i oktober. La oss si den 13. Eller 14. Eller 15., eller noe.

Målene underveis er, tross manglende plan, å få sett mest mulig og få noen heftige stempler i passet mitt. Høyaktuelle muligheter er Sør-Afrika, Swaziland, Lesotho, Botswana, Namibia, Zimbabwe og Zambia. Klarer jeg halvparten eller mer så er jeg fornøyd.

Skal man ha tak i meg, så går det fly eller noe lignende nedover tre ganger i uken. Spør om de har sett en som delte ut ballonger i øst og vest og bar på en oppblåsbar globus, så finner dere meg sikkert ganske raskt. Eventuelt kan dere prøve på mail, hvor jeg vil tro det sikreste alternativet er bct@pvv.org. Hvis dere syntes det var et rart navn å få mail til, så skulle dere sett mailadressen til høvding Mthubuthubu i Mtubatuba, som heter det fordi det betyr "Han som ble banket inn i verden", etter en relativt hard fødsel. Og jeg tuller ikke, engang.

Hvordan følge med underveis

Sortland, liksom

Til venstre er et utkast til reiseplan, men det er mye som tyder på at den endelige reiseruten kan bli noe annerledes. Vil man følge med på det kan man anbefale denne reisedagboken, som med litt flaks vil bli oppdatert med ujevne mellomrom. (Og, altså den virker ikke akkurat hele tiden, faktisk virker den ganske ofte ikke i det hele tatt. Men den virker ofte nok.)

Det var i grunnen alt.

Hilsen
Bjørn
Her er det livsfarlig trafikk

Her er det lite mat

Her er det
	stor fisk

Kan trampe takten på deg

.


Last modified: Sun Aug 18 12:27:09 CEST 2002