« Fakta om Ragnhild Gulbrandsen | Hovedsiden | Kjedelig!!! »

17. Januar 2005

Sesongoppkjøring

Endelig er vi i gang med oppkjøringa. Etter en måned med lite fellestreninger, er det godt å møte de andre jentene og starte blodslitet som skal gi oss trofeer i sesongen 2005. Vi som har vært med en stund under Trond, vet hva som møter oss i januar. Det er knallharde treninger, gjerne krydret med litt doggiser mot slutten. Et lite helvete når det står på, men godt når det er unnagjort, og ikke minst, så verdt det når vi scorer seiersmålet mot Røa i det 90. minutt i seriefinalen til høsten.

Av Trondheims-Ørns A-spillere tror jeg ikke det noen som sluntrer unna egentreningene i periodene vi har fri. Den ene grunnen er at da får vi svi så vannvittig når kjøret nevnt ovenfor starter. En annen grunn er at vi vil være best, og slik som nivået i Toppserien er nå, nytter det ikke med lengre perioder uten trening.

Jeg er litt usikker på om jeg ble sjokkert eller ikke da jeg leste om Steffen Iversen som måtte melde forfall til landslagsamling fordi han ikke hadde trent i juleferien! Hvis noen av spillerne på damelandslaget hadde meldt forfall på bakgrunn av at man ikke hadde trent, er jeg sikker på at det hadde gått lang tid til neste gang hun hadde blitt innkalt, men poenget er at noe slikt vil aldri skje. Selv om vi ikke mottar millionbeløp for å bruke dagene våre til å spille playstation og poker, innehar vi en viss stolthet for det vi gjør. Vi vil at folk skal få øynene opp for oss, og gode prestasjoner, både på klubblag og landslag kan hjelpe til med det. Klarer vi å komme oss til finalen i E-cupen, må vi klare å sette Rosenborg i skyggen, i hvertfall for en dag.

Raymon Kvisvik har vel aldri vært kjent som noen treningsnarkoman, men denne jula hadde han både vært ute på joggeturer og trent litt fotball med et lokalt 3.divisjonslag. Med en slik formidabel egeninnsats, er det jo bare rett og rimelig at han blir belønnet med landslagsuttak. Det hadde blitt store tropper når landslagstrenerne på jente- og damelandslagene skulle tatt ut spillere på bakgrunn av treningsinnsats i feriene...

Postet av ragnhild kl. 15:23

Kommentarer

Legg inn kommentar




Husk meg?