« Minner | Hovedsiden

15. Mai 2005

Snille piker vinner ikke

Etter at vi ikke har imponert så langt i sesongen, bestemte jeg meg foran kampen mot Klepp at jeg skulle telle antall frispark vi pådro oss. Det fordi, det etter min mening har vœrt alt for tamt ute på banen i de foregående kampene. Det viste seg at mistanken min var berettighet, det tok 17 minutter før vi laget det første frisparket, og tilsammen i 1. omgang lagde vi 5. 2 av dem var i tillegg feilaktig idømt. Nå skal det sies at jeg fulgte kampen fra bilen, med feber i kroppen, men jeg tror ikke jeg gikk glipp av noen.
Uansett er ikke poenget mitt at vi skal bli et griselag som går på banen for å skade motstanderne, men jeg synes at obsevasjonen min viser at vi for tiden ikke har den rette gnisten/tenningen når vi spiller kamper. Alle som har spilt fotball, vet at man som regel går ut litt hardt i starten av en kamp, man vil sette seg i respekt. Jeg tviler sterkt på at Klepp ble sœrlig skremt av det vi viste i kampen mot dem, snarere tvert i mot. De merket at de vant flest dueller, og hadde det ikke vœrt for at vi har en god keeper og et solid forsvar hadde vi tapt.
Toppserien i år er så jevn at 80 % innsats holder ikke. Vi bør begynne å innse at vi kan ikke flyte på bedre ferdigheter lenger. Vi så tendense i fjor også, og da ble vi forbigått av Røa. Heldigvis er det fortsatt er mange kamper igjen, og vi har fortsatt mulighet til å gjøre noe med dette, men da bør vi begynne å vise litt tœl, og slutte å vœre så forbasket snille på banen. Snille piker vinner ikke fotballkamper!!

So long, Rags

Postet av ragnhild kl. 12:10

Kommentarer

Legg inn kommentar




Husk meg?