Ragnhild Gulbrandsens hjemmeside - Mars 2005

« Februar 2005 | Hovedside | Mai 2005 »

4. Mars 2005

Minner

I morgen reiser landslaget til Algarve. Bortsett fra diverse sluttspill er det den desidert beste samlingen vi er med på i løpet av fotballåret. Derfor føles det ekstra bittert å sitte hjemme. Egentlig var jeg forberedt på det, siden vi etterhvert trodde at det var bakre korsbånd som var røket. Planen var at jeg skulle vœre hjemme å trene, og forhåpentligvis vœre klar til semifinalene i april, men den gang ei. Med røket fremre korsbånd er sesongen spolert, og er jeg riktig uheldig, resten av karrieren også.

Akkurat nå er det mange tanker som svirrer gjennom hodet, men de fleste av dem er minner om de mange gode opplevelsene jeg har hatt på banen. Som de store anledningene med landslaget og Ørn, med bl.a OL-gull og cupmesterskap til de mer hverdagslige situasjonene på trening, hvor noen kommer med en morsom kommentar eller gjør noe annet gøy. Alle de tingene som gjør fotball så utrolig artig.

Jeg vet av erfaring at det vil komme mange tunge stunder framover, og da er det viktig å ha disse minnene, for uansett hvor langt nede jeg er, gir alle de gode minnene meg smilet tilbake. Og med dem kommer også motivasjonen til å fortsette også. Jeg skal i hvertfall gjøre det jeg kan for å komme tilbake, så for tiden vise om det er nok. For jeg skal tross alt ha dette kneet i mange år, og blir jeg like gammel som resten av kvinnene har tendens til å bli i min familie, snakker vi plutselig om minst 60 år, og å gå rundt i 60 år som “invalid” er jeg ikke interressert i.

Ellers, mens jeg venter på operasjon og fortsatt har et ganske funksjonelt kne, har jeg kjøpt meg skikkelige trimski, så dersom noen observer en anpusten skiløper med en litt ymse skøyteteknikk i trønderske skoger kan det vœre undertegnede.
Se opp Marit Bjørgen!!!

Hilsen Ragnhild

Postet av ragnhild kl. 15:57 | Kommentarer (1)