Om/About

Prosjekt Fritid er nok en middelmådig hobbyblogg/håndarbeidsblogg. Her har jeg samlet info om diverse ting jeg har laget. Den er utelukkende opprettet for egen referanse, men la ikke det stoppe deg som leser dette fra å lese videre.

Bakgrunn
I mange år før jeg opprettet denne bloggen har jeg laget meg statiske websider med tilsvarende oversikt. I min naivitet tenkte jeg de var skjult for verden siden ingen visste om dem, men de har likevel dukket opp i ulike søkemotorer. Noen av de har til min store overraskelse også vist seg å være populære blant folk som jeg har blitt kjent med senere. I 2011 var det på tide å oppdatere informasjonen som lå på de gamle sidene mine, og jeg tok like greit steget og opprettet denne bloggen. Det ser forhåpentligvis ikke så verst ut, og jeg får samlet det meste av aktivitetene på ett sted.

Om innholdet
De fleste postene vil nok handle om ting jeg har laget eller holder på å lage. I tillegg til legger jeg også ut noen små artikler som går lengre ned i kildemateriale enn en vanlig bloggpost vil gjøre (igjen for egen referanse, men det kan og være til nytte for andre). Det hender også at jeg poster om ting andre har gjort eller laget, fordi jeg liker det. Personlig utlevering om ting jeg/andre ellers gjør/ikke gjør, sminke og mote, sterke meninger og krig og fred og politikk og sånn vil det bli svært lite av.Du som har tatt turen innom er du velkommen til å gi meg konstruktiv kritikk både på det jeg har skrevet og det jeg har laget. Ta gjerne også turen innom senere, om du liker det du ser, og føl deg fri til å lenk opp siden fra din egen.Husk dog at jeg eier rettighetene til både tekst og bilder om ikke annet er notert, så vennligst ikke gjenbruk bilder eller tekst uten min tillatelse.


A. M. R. 🙂

English summary
Welcome to yet another mediocre hobbyblog. I keep this blog mainly to keep track of the different things I make myself. For years I kept static webpages “hidden” somewhere on this website and when it was time to update my old pages in 2011, I decided to gather them in this blog. Once in a while I will release my inner nerd and publish mini-articles about various topics and I may also post about amazing and beautiful things other have made.

Remember that I own the rights to the pictures and text on this site unless otherwise noted, so please don’t reuse images/text without written permission.

Please feel free to leave comments (though, comments that are clearly spam will be deleted) or link to my page.


A. M. R. 🙂

2 Responses to Om/About

 1. Kirsti Hem says:

  Flott blogg! Denne vil jeg følge.
  Jeg bor i Kristiansand og har vært så heldig å lære og veve ryer på seilloftet til Bragdøya kystlag.
  Livet har virkelig fått er nytt innhold!
  Tidlig på 80-tallet gikk jeg på folkehøgskole og vevde et bånd i brikkevev. Dette fikk jeg lyst til å prøve på igjen nå og begynte å søke etter fremgangsmåte. Da dukket din nydelige blogg opp.
  Gleder meg 🙂
  mvh Kirsti

  • raaness says:

   Takk for det, Kirsti.
   Det er alltid hyggelig å høre når folk setter pris på det en gjør. 🙂
   Lykke til med brikkevevingen.
   -A. M. R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *